Як зварити Манну рожеву кашу. Меню для дітей віком від 2 років.

Як зварити Манну рожеву кашу

Як зварити Манну рожеву кашу. Меню для дітей віком від 2 років.

Старі перевірені рецепти дитячої кухні. Інші рецепти для маленьких дітей дивіться за цим посиланням https://2tuza.com.ua/?p=71916.

Манна рожева каша 150 г

Компот або кисіль – 150-200 г

Булочка здобна – 30-40 г

Приготуємо Манну рожеву кашу

-Крупа манна – 20 г

-Олія вершкове – 3 г

-Молоко – 100 г.

-Вода 150 г

-Цукор – 5 г

-Сіль – 3 г

-Морква або помідор – 50 г.

Що робити:

Приготувати морквяний сік чи сік помідора.

Моркву ретельно вимити, очистити, натерти на дрібній тертці та вичавити сік в окрему ємність. Сік додати в кашу наприкінці варіння.

Як зварити Манну рожеву кашу

Зварити кашу

У каструлю налити молоко та воду. Поставити на середнє нагрівання. Коли суміш починає закипати, засипати тонким цівком манну крупу, постійно при цьому помішуючи. Додати сіль|соль|, цукор. Варити, постійно помішуючи, на слабкому нагріві 8-10 хв. Зняти із плити. Дати настоятися 15-20 хв.

Якщо сипати манку тонким струмком і постійно енергійно помішувати — грудок не буде.У готову кашу покласти вершкове або топлене масло|мастило|, морквяний сік і розмішати.До каші можна подати булочку здобну, компот або кисіль із яблук. Вечеря готова!

Ми згадуємо старі традиційні рецепти та традиційне денне дитяче меню.

Хтось їсть кашу на сніданок, а хтось на обід чи вечерю. Формуйте денне меню на власний розсуд.

Звертаємо вашу увагу: Усі діти різні, кожній дитині потрібний індивідуальний підхід. Комусь не можна хліб, комусь не можна молоко та цукор. Будьте уважні та радьтеся з лікарем про особливості харчування вашого малюка.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *