Як зварити Манну рожеву кашу. Меню для дітей віком від 2 років.
Старі перевірені рецепти дитячої кухні. Інші рецепти для маленьких дітей дивіться за цим посиланням https://2tuza.com.ua/?p=71916.
Манна рожева каша 150 г
Компот або кисіль – 150-200 г
Булочка здобна – 30-40 г
Приготуємо Манну рожеву кашу
-Крупа манна – 20 г
-Олія вершкове – 3 г
-Молоко – 100 г.
-Вода 150 г
-Цукор – 5 г
-Сіль – 3 г
-Морква або помідор – 50 г.
Що робити:
Приготувати морквяний сік чи сік помідора.
Моркву ретельно вимити, очистити, натерти на дрібній тертці та вичавити сік в окрему ємність. Сік додати в кашу наприкінці варіння.
Зварити кашу
У каструлю налити молоко та воду. Поставити на середнє нагрівання. Коли суміш починає закипати, засипати тонким цівком манну крупу, постійно при цьому помішуючи. Додати сіль|соль|, цукор. Варити, постійно помішуючи, на слабкому нагріві 8-10 хв. Зняти із плити. Дати настоятися 15-20 хв.
Якщо сипати манку тонким струмком і постійно енергійно помішувати — грудок не буде.У готову кашу покласти вершкове або топлене масло|мастило|, морквяний сік і розмішати.До каші можна подати булочку здобну, компот або кисіль із яблук. Вечеря готова!
Ми згадуємо старі традиційні рецепти та традиційне денне дитяче меню.
Хтось їсть кашу на сніданок, а хтось на обід чи вечерю. Формуйте денне меню на власний розсуд.
Звертаємо вашу увагу: Усі діти різні, кожній дитині потрібний індивідуальний підхід. Комусь не можна хліб, комусь не можна молоко та цукор. Будьте уважні та радьтеся з лікарем про особливості харчування вашого малюка.