“Наснився колишній, це щось означає?”: як справді трактувати сни без сонників, але за допомогою психології

“Наснився колишній, це щось означає?”: як справді трактувати сни без сонників, але за допомогою психології

Кожен хоче знати, що означає його сон. Для цього багато хто використовує спеціальні сонники, але є і достовірніший спосіб. Це психологія. Адже сни не з’являються просто так. Вони є мостом до підсвідомості людини. А саме воно і відповідає за цінності та сприйняття навколишнього.

Чому сниться колишній

Коли людина не спить, її свідомість не дає підсвідомості вийти назовні. Уві сні воно відключається, і тоді несвідома частина людини стає головною. З цим і пов’язана поява колишнього у сновидіннях.

"Наснився колишній, це щось означає?": як справді трактувати сни без сонників, але за допомогою психології

Ви досі його любите

Ви можете скільки завгодно вмовляти себе, що забули колишнього. Обдурити свідомість у вас вдасться, але підсвідомість знає всю правду. За допомогою снів воно показує вам істину, щоб ви могли розібратися в собі та відпустити минулі стосунки по-справжньому. Дослухайтеся до цієї інформації.

Ви звинувачуєте себе у розлученні

Почуття провини буває настільки сильним, що відкладається всередині людини. Він може цього не помічати, але несвідома частина все одно подасть сигнали у вигляді снів. І байдуже скільки пройшло часу з моменту розставання. Вина здатна зберігатися довгі роки, якщо її постійно заглушувати. Щоб цього уникнути, потрібно щиро припинити себе звинувачувати.

Ви незадоволені нинішніми відносинами

Коли у дівчини нові стосунки складаються вдало, підсвідомість не надсилатиме своїх сигналів. Якщо вам сняться минулі стосунки, то ви не відчуваєте щастя з новим чоловіком. Це привід серйозно задуматися про своє життя і людей, яких ви впускаєте. Можливо, вам варто щось змінити.

"Наснився колишній, це щось означає?": як справді трактувати сни без сонників, але за допомогою психології

Ви шкодуєте про свої помилки

Дівчина може вважати, що саме її помилки призвели до розставання. Якщо вона часто про це думає, то думки можуть відбиватися у снах. Тому дуже важливо відпускати минуле. А помилки сприймати як уроки життя. Адже саме завдяки їм люди навчаються.

Вам все ще боляче

Це виникає тоді, коли дівчина дає волю емоціям, а глушить їх. Але біль нікуди не йде. Вона залишається у підсвідомості та нагадує про себе. Ось чому дуже важливо проживати всі емоції та відпускати їх після цього. Бо біль – це така ж частина життя, як і інші емоції.

Є ще багато інших причин, але вони зводяться до того, що дівчина живе минулим, а не сьогоденням. Поки це продовжуватиметься, вона не зможе бути щасливою.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *